Je hebt 0 artikelen in je mandje.

Over mijn Juweel

Leuk dat je een kijkje komt nemen in de webshop van Mijn Juweel!

Ik ben Anneke van Bergeijk, getrouwd en moeder twee juweeltjes van dochters!
Dagelijks werk ik met heel veel liefde en creativiteit aan de collectie van Mijn Juweel.
De sieraden worden door mij zelf ontworpen en gemaakt met kwaliteitsmaterialen. Zo heb je zeker een uniek sieraad!
Ik vind het fantastisch dat ik elke dag mag werken aan de sieraden voor kleintjes en hun moeders.
De sieraden zijn vaak voor alle speciale momenten zoals de geboorte, doop of communie, verjaardag of een speciaal feest. Het idee dat de sieraden van Mijn Juweel dat moment nóg wat speciaal maken is voor mij elke dag weer een reden om de mooiste sieraden te maken.
Zoek je nu net iets anders dan de bestaande collectie dan denk ik heel graag met je mee.

De (kinder)sieraden worden al binnen 2-3 werkdagen verzonden in een prachtig sieradendoosje met de opdruk van Mijn Juweel. Ook krijg je er een mooi kaartje bij met de onderhoud- en veiligheidstips. Alles wordt feestelijk verpakt in geschenkpapier en verzonden in een stevig doosje. Je cadeau is kant-en-klaar en absoluut uniek! Er is ook de mogelijkheid je bestelde sieraad bij mij af te halen.
De collectie van Mijn Juweel bestaat uit baby armbandjes, kinderarmbandjes, luxe speenkoorden en moeder- dochterarmbanden.

Je hebt een maand garantie op een sieraad van “Mijn Juweel”. Daarnaast is het altijd mogelijk om een babyarmbandje of kinderarmbandje groter te laten maken.

Voor groter of kleiner maken, reparatie of andere vragen kan altijd contact opgenomen worden via info@mijnjuweel.nl

Ik wens je heel veel plezier met je juweeltje!

Liefs Anneke

Voor meer info bekijk contact