Je hebt 0 artikelen in je mandje.
Je bent hier:
Babysieraden | Sieradenset Julia
€54,95

Babysieraden | Sieradenset Julia

Sieradenset Julia is zó mooi! Ik heb gebruik gemaakt van de beste materialen. Zo zijn de parels echte zoetwaterpareltjes en het slotje, kralen, verlengstukje en verlengkettinkje (armband) zijn van echt zilver. De mooie kristallen zijn van Swarovski. En heb je die lieve gedraaide ringetjes al gezien tussen de Swarovski kralen? En zoals je op de inzetfoto's kunt zien heeft de armband zelfs bij de sluiting mooie kleine Swarovski vlinders! Je kleine dame zal schitteren met deze luxe kindersieraden!

Je ontvangt sieradenset Julia in een mooi doosje met de Mijn Juweel opdruk. Zo kun je de sieraden voor altijd bewaren! Alles wordt feestelijk ingepakt zodat je cadeau helemaal af is.

Wil je dit sieraad bestellen? Kies dan hieronder je eigen maat. Daarna klik je "Plaats in mandje" aan.
Voor de ketting hanteer ik een lengte van 30 cm. Wil je een andere maat, dan kun je dit bij de bestelling aangeven. Daarnaast is het mogelijk een andere kleur voor de kristallen te gebruiken. Ik heb diverse kleuren op voorraad zoals heldere kristallen, paarse, heel zacht lila, zachtgrijze. Mail me gerust met je wensen!

Product Opties