Je hebt 0 artikelen in je mandje.
Je bent hier:

Over Mijn Juweel

Mijn Juweel is dol op babysieraden, kindersieraden en mama sieraden!
Gemaakt met de mooiste materialen is elk sieraad een juweeltje op zich. Want dat ik van mooie materialen hou, zie je terug in al mijn ontwerpen. Echt zilver, echte zoetwaterparels, Swarovski kristallen en natuursteentjes... Met een Mijn Juweeltje geef je een waardevol, uniek én schattig cadeau!

Ik ben Anneke van Bergeijk, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters!
Elke dag mag ik met veel liefde en creativiteit aan de mooiste baby armbandjes, kinderarmbandjes en mama sieraden werken.
Elk kindersieraad of mama sieraad is door mij zelf ontworpen en gemaakt van kwaliteitsmaterialen.
De sieraden zijn vaak voor hele speciale momenten zoals de geboorte, doop of communie, verjaardag of een speciaal feest. Het idee dat de kindersieraden en mama sieraden van Mijn Juweel dat moment nóg wat specialer maken is voor mij elke dag weer een reden om de mooiste sieraden te maken.


Heb je een eigen favoriet gevonden in de webshop van Mijn Juweel? Al binnen 2-3 werkdagen is je bestelling verzonden. Er is ook de mogelijkheid je bestelling bij mij af te halen.

De collectie van Mijn Juweel bestaat uit baby armbandjes, kinderarmbandjes, luxe speenkoorden, mama sieraden en zilveren kinderoorbellen.
Zoek je net wat anders dan de bestaande collectie? Mail me dan via info@mijnjuweel.nl


Ik wens je heel veel plezier met je juweeltje!

Liefs Anneke

Voor meer info bekijk contact